0 0
Pärlcouscous/Maftoul

Dela det på ditt sociala nätverk:

Eller så kan du bara kopiera och dela denna url

Näringsdeklaration

Pärlcouscous/Maftoul

  • Portioner 4
  • Lätt

Ingredienser

Tillvägagångssätt

Dela

Palestinsk maftoul, pärlcouscous med kikärtor kokade ihop med härliga kryddor. En lättlagad rätt som passar fint till både kyckling och lamm.

Tips: på mitt Instagram konto finns detta recept sparat som en steg för steg videotutorial.

Gör så här:

  1. Hacka löken och skölj kikärtorna.
  2. Stek löken till den är glansig, tillsätt gurkmeja och stek gyllene.
  3. Blanda ner pärlcouscous och stek ihop i 3 min.
  4. Lägg i kikärtorna, buljongtärningen och kryddorna. Häll i vattnet och låt koka under lock på medelvärme i 20 min, rör om efter halva tiden.
  5. Stäng av plattan och låt vila med locket på i 5 min innan servering.
  6. Fluffa till med en gaffel, lägg upp på ett fat och toppa med färsk persilja.

FoodByLaven

Tandoori köttbullar
föregående
Tandoori köttbullar i tomatsås
Custard
nästa
Custard/Kaster
Tandoori köttbullar
föregående
Tandoori köttbullar i tomatsås
Custard
nästa
Custard/Kaster

Lägg Till Din Kommentar

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.