• Hem
  • Dessert
  • Varm brietårta med nötter och marmelad
0 0
Varm brietårta med nötter och marmelad

Dela det på ditt sociala nätverk:

Eller så kan du bara kopiera och dela denna url

Varm brietårta med nötter och marmelad

  • Lätt

Tillvägagångssätt

Dela

Varm brietårta med sur körsbärsmarmelad, valnötter, pistagenötter och honung. Måste ju ändå vara en av de bästa idéerna med varm brie, den här kombination blir väldigt god och toppingen är favoriter från det kurdiska köket. Prova detta vid nästa ostkväll och ni kommer jubla av lycka!

P.s det finns en reels på receptet.

Ingredienser:
1 brie ost
Körsbärsmarmelad ca 3-4 msk
En näve nötter (valnötter och pistagenötter)
Honung

Gör så här:
1) Sätt ugnen på 200 grader.
2) Lägg osten på bakplåtspapper, bre ut marmeladen. Toppa med nötter och ringla över honung.
3) Ställ mitt i ugnen i 10 min. Ta ut och servera med kex.

FoodByLaven

Shakshuka
föregående
Spenat shakshuka
Zucchinigryta
nästa
Vegansk kurdisk zucchinigryta
Shakshuka
föregående
Spenat shakshuka
Zucchinigryta
nästa
Vegansk kurdisk zucchinigryta

Lägg Till Din Kommentar

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.