0 0
Fudge brownies med grädde och hallon

Dela det på ditt sociala nätverk:

Eller så kan du bara kopiera och dela denna url

Fudge brownies med grädde och hallon

  • Portioner 12
  • Medel

Tillvägagångssätt

Dela

Fudge brownies i glas – Härligt kladdiga brownies med lättvispad grädde och hallon. En enkel dessert som blir extra fin i portionsglas. Receptet räcker till ca 12 glas.

Ingredienser:
200 g mörk choklad
200 g mjölkchoklad
175 g smör
4 ägg
3 dl strösocker
2,5 tsk vaniljsocker
1.80 dl vetemjöl
5 msk kakao
Lättvispad grädde
Hallon
Florsocker

Gör så här:
1. Börja med att sätta ugnen på 175°c och klä en form 20×30 cm med bakplåtspapper.
2. Smält ihop choklad och smör,  låt svalna lite.
3. Vispa upp ägg och strösocker ljust och fluffigt. Blanda sedan ned chokladblandningen.
4. Tillsätt de torra ingredienserna och rör ihop en klumpfri smet.
5. Häll smeten i formen, grädda kakan mitt i ugnen i ca. 25-30 minuter. Den ska vara fast, då är den är klar.
6. Låt svalna och skär sedan i mindre rutor.
7. Lägg 2-3 brownie rutor i botten av glaset, klicka över lättvispad grädde. Placera en ruta på grädden. Toppa med hallon och pudra över florsocker.

Fudge brownie

FoodByLaven

Morots ris
föregående
Gezerplaw ba qima / morotsris med nötfärs
Kyckling i tomatsås
nästa
Kyckling i tomatsås med honung och citron
Morots ris
föregående
Gezerplaw ba qima / morotsris med nötfärs
Kyckling i tomatsås
nästa
Kyckling i tomatsås med honung och citron

Lägg Till Din Kommentar

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.