0 0
Pepparkaks cookies

Dela det på ditt sociala nätverk:

Eller så kan du bara kopiera och dela denna url

Ingredienser

Justera Portioner:
500 gram Pepparkaksdeg
En näve Marshmallows
Valfri mängd Non stop - mini

Pepparkaks cookies

  • Portioner 6
  • Lätt

Ingredienser

Tillvägagångssätt

Dela

Pepparkakscookies med marshmallows och non stop. Ett enkelt recept på 3 ynka ingredienser om man använder färdigköpt deg. Dessa blir härligt sega och är perfekta att baka med barnen då de är busenkla!

Gör så här:
1) Sätt ugnen på 180 grader.
2) Klipp marshmallowsen i 2 delar på längden.
3) Ta en bit deg, fyll med en marshmallows, rulla till en boll. Platta till lite med en gaffel, lägg på non stop och placera kakorna på ett plåt med bakplåtspapper.
4) Ställ mitt i ugnen i ca 8-10min. Ta ut och låt svalna på plåten innan du lyfter över de på ett fat så de inte smular sönder.

FoodByLaven

Fjärilskyckling
föregående
Fjärilskyckling med honung, kanel och granatäppelsirap
Saffransfläta
nästa
Saffransflätor med mandelmassa och pistage
Fjärilskyckling
föregående
Fjärilskyckling med honung, kanel och granatäppelsirap
Saffransfläta
nästa
Saffransflätor med mandelmassa och pistage

Lägg Till Din Kommentar

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.