Background Image
0 0
Pepparkaks cookies

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingredients

Adjust Servings:
500 gram Pepparkaksdeg
En näve Marshmallows
Valfri mängd Non stop - mini

Pepparkaks cookies

  • Serves 6
  • Easy

Ingredients

Directions

Share

Pepparkakscookies med marshmallows och non stop. Ett enkelt recept på 3 ynka ingredienser om man använder färdigköpt deg. Dessa blir härligt sega och är perfekta att baka med barnen då de är busenkla!

Gör så här:
1) Sätt ugnen på 180 grader.
2) Klipp marshmallowsen i 2 delar på längden.
3) Ta en bit deg, fyll med en marshmallows, rulla till en boll. Platta till lite med en gaffel, lägg på non stop och placera kakorna på ett plåt med bakplåtspapper.
4) Ställ mitt i ugnen i ca 8-10min. Ta ut och låt svalna på plåten innan du lyfter över de på ett fat så de inte smular sönder.

FoodByLaven

Fjärilskyckling
previous
Fjärilskyckling med honung, kanel och granatäppelsirap
Saffransfläta
next
Saffransflätor med mandelmassa och pistage
Fjärilskyckling
previous
Fjärilskyckling med honung, kanel och granatäppelsirap
Saffransfläta
next
Saffransflätor med mandelmassa och pistage

Add Your Comment

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.