0 0
Gul bulgur med vermicelli

Dela det på ditt sociala nätverk:

Eller så kan du bara kopiera och dela denna url

Gul bulgur med vermicelli

  • Portioner 4
  • Lätt

Tillvägagångssätt

Dela

?????? ???? – Gul bulgur med vermicelli. Lättlagad och väldigt god, det här är mitt vanligaste sätt att laga bulgur på. Tar ca 20 min och passar till det mesta.

Ingredienser:
2 dl bulgur som är blandad med rostad vermicelli
4 dl kokande vatten
1 lök
1 st grönsaksbuljongtärning
1 tsk gurkmeja
Salt
Rapsolja

Gör så här:

  1. Hacka löken, häll olja i en kastrull och stek löken glansig.
  2. Blanda ner gurkmeja och stek gyllene.
  3. Häll i bulguren och rör om, smula i buljongtärningen, tillsätt lite salt och häll över vattnet. Rör om, lägg på ett lock och låt koka upp. Sänk sedan värmen och låt sjudas på låg värme tills allt vatten har kokats bort (ca 10 min).
  4. Fluffa till bulgurn med en gaffel, ringla över lite rapsolja, lägg tillbaka locket och låt stå i ytterligare 10 min, servera med valfritt tillbehör!

FoodByLaven

Soobi jo
föregående
Soobi jo / soppa på matvete
Asiatiska kycklingvingar
nästa
Asiatiska kycklingvingar
Soobi jo
föregående
Soobi jo / soppa på matvete
Asiatiska kycklingvingar
nästa
Asiatiska kycklingvingar

Lägg Till Din Kommentar

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.