Background Image
0 0
Gul bulgur med vermicelli

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Gul bulgur med vermicelli

  • Serves 4
  • Easy

Directions

Share

?????? ???? – Gul bulgur med vermicelli. Lättlagad och väldigt god, det här är mitt vanligaste sätt att laga bulgur på. Tar ca 20 min och passar till det mesta.

Ingredienser:
2 dl bulgur som är blandad med rostad vermicelli
4 dl kokande vatten
1 lök
1 st grönsaksbuljongtärning
1 tsk gurkmeja
Salt
Rapsolja

Gör så här:

  1. Hacka löken, häll olja i en kastrull och stek löken glansig.
  2. Blanda ner gurkmeja och stek gyllene.
  3. Häll i bulguren och rör om, smula i buljongtärningen, tillsätt lite salt och häll över vattnet. Rör om, lägg på ett lock och låt koka upp. Sänk sedan värmen och låt sjudas på låg värme tills allt vatten har kokats bort (ca 10 min).
  4. Fluffa till bulgurn med en gaffel, ringla över lite rapsolja, lägg tillbaka locket och låt stå i ytterligare 10 min, servera med valfritt tillbehör!

FoodByLaven

Soobi jo
previous
Soobi jo / soppa på matvete
Asiatiska kycklingvingar
next
Asiatiska kycklingvingar
Soobi jo
previous
Soobi jo / soppa på matvete
Asiatiska kycklingvingar
next
Asiatiska kycklingvingar

Add Your Comment

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.