0 0
Dadel brownie

Dela det på ditt sociala nätverk:

Eller så kan du bara kopiera och dela denna url

Ingredienser

20 st Dadlar Urkärnade
5 st Ägg
1 dl Kokosolja
1,5 dl Mandelmjöl
6 msk Kakao
2 tsk Vaniljsocker
1,5 tsk Bakpulver
1 nypa Flingsalt
0,5 dl Mandlar
0,5 dl Valnötter

Dadel brownie

  • Medel

Ingredienser

Tillvägagångssätt

Dela

Vågar man säga att det här är det bästa receptet på brownies någonsin? Det bästa av allt (förutom hur enkel den är att göra) är att den är fri från vitt socker och gluten. Kakan är riktigt kladdig och god, gör det lilla extra för en komplett dessert och servera med bär och glass!

Gör så här:

  1. Kärna ur dadlarna och smält kokosoljan.
  2. Kör alla ingredienser förutom nötterna i en matberedare till en slät smet.
  3. Klä en liten plåt med bakplåtspapper och häll i smeten, blanda i nötterna fint.
  4. Grädda mitt i ugnen på 190 grader i 13 minuter. Kakan ska vara kladdig när du tar ut den.
  5. Låt den svalna helt och sedan stelna i kylen över natten.
  6. Ta ut kakan, skär i rutor och toppa med extra flingsalt.

FoodByLaven

Makhlama
föregående
Makhlama med potatis
Kikärtsbiffar
nästa
Kikärtsbiffar/Shftai nok
Makhlama
föregående
Makhlama med potatis
Kikärtsbiffar
nästa
Kikärtsbiffar/Shftai nok

Lägg Till Din Kommentar

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.