0 0
Cake pops på ballerina kakor

Dela det på ditt sociala nätverk:

Eller så kan du bara kopiera och dela denna url

Cake pops på ballerina kakor

  • Portioner 14
  • Medel

Tillvägagångssätt

Dela

Cake pops på ballerina kakor – Jag hade en period där jag bakade cake pops väldigt ofta, det är enkelt, gott och ser festligt ut på fikabordet. Du kan byta ut kakorna till valfri sort.

Ingredienser:
2 pkt ballerina kakor
150 gram philadelphiaost
400 gram vitchoklad
Strössel
Pinnar

Gör så här:
1) Mixa kakorna i en matberedare och blanda sedan med osten till du får en smidig deg.
2) Rulla ca 3 cm stora bollar, lägg på en tallrik. Smält lite av chokladen och doppa pinnarna i chokladen och stick ner i bollarna. Ställ sedan i frysen i 30 minuter.
3) Smält resten av chokladen över vattenbad. Doppa hela bollen försiktigt i chokladen, låt rinna av och garnera med strössel. Låt stelna i kylen minst 1 timme sen är det bara att hugga i. Dekorera gärna pinnarna med ett litet sidenband.

cake pop

FoodByLaven

Linssoppa
föregående
Niskena ba gezer / Linssoppa med morot
Naan bröd
nästa
Indiskt naan bröd
Linssoppa
föregående
Niskena ba gezer / Linssoppa med morot
Naan bröd
nästa
Indiskt naan bröd

Lägg Till Din Kommentar

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.