Background Image
0 0
Cake pops på ballerina kakor

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Cake pops på ballerina kakor

  • Serves 14
  • Medium

Directions

Share

Cake pops på ballerina kakor – Jag hade en period där jag bakade cake pops väldigt ofta, det är enkelt, gott och ser festligt ut på fikabordet. Du kan byta ut kakorna till valfri sort.

Ingredienser:
2 pkt ballerina kakor
150 gram philadelphiaost
400 gram vitchoklad
Strössel
Pinnar

Gör så här:
1) Mixa kakorna i en matberedare och blanda sedan med osten till du får en smidig deg.
2) Rulla ca 3 cm stora bollar, lägg på en tallrik. Smält lite av chokladen och doppa pinnarna i chokladen och stick ner i bollarna. Ställ sedan i frysen i 30 minuter.
3) Smält resten av chokladen över vattenbad. Doppa hela bollen försiktigt i chokladen, låt rinna av och garnera med strössel. Låt stelna i kylen minst 1 timme sen är det bara att hugga i. Dekorera gärna pinnarna med ett litet sidenband.

cake pop

FoodByLaven

Linssoppa
previous
Niskena ba gezer / Linssoppa med morot
Naan bröd
next
Indiskt naan bröd
Linssoppa
previous
Niskena ba gezer / Linssoppa med morot
Naan bröd
next
Indiskt naan bröd

Add Your Comment

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies. 

Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here