0 0
Spetskål i ugn

Dela det på ditt sociala nätverk:

Eller så kan du bara kopiera och dela denna url

Ingredienser

1 st Spetskål
1 påse Vegonade garlic & parmesan
1 påse Snacks morötter
1 kvist Plommontomater
1 näve Cashewnötter
Rapsolja
Havssalt
Till garnering Persilja - färsk

Spetskål i ugn

  • Lätt

Ingredienser

Tillvägagångssätt

Dela

En grönsak som jag älskar är spetskål och jag har flera olika metoder att tillaga den på, i detta recept marineras den, grillas sedan i ugnen och toppas med havssalt. Enkelt och gott!

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skär spetskålen i 4 delar, marinera den med vegonade.
  3. Lägg tillsammans med tomater och morötter i en ugnsform.
  4. Ringla över rapsolja. Ställ mitt i ugnen på i ca 30 minuter eller till grönsakerna fått färg.
  5. Rosta cashewnötterna. Ta ut plåten, garnera med cashewnötterna och persilja, strö över saltet. Servera!

FoodByLaven

Lamm och zucchinigryta
föregående
Zucchini gryta med lamm/Khorisht kolaka
Shfta
nästa
Nötfärsbiffar med grönsaker/Shfta
Lamm och zucchinigryta
föregående
Zucchini gryta med lamm/Khorisht kolaka
Shfta
nästa
Nötfärsbiffar med grönsaker/Shfta

Lägg Till Din Kommentar

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.