Background Image
0 0
Spetskål i ugn

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Spetskål i ugn

  • Easy

Ingredients

Directions

Share

En grönsak som jag älskar är spetskål och jag har flera olika metoder att tillaga den på, i detta recept marineras den, grillas sedan i ugnen och toppas med havssalt. Enkelt och gott!

Gör så här:

  1. Sätt ugnen på 225 grader.
  2. Skär spetskålen i 4 delar, marinera den med vegonade.
  3. Lägg tillsammans med tomater och morötter i en ugnsform.
  4. Ringla över rapsolja. Ställ mitt i ugnen på i ca 30 minuter eller till grönsakerna fått färg.
  5. Rosta cashewnötterna. Ta ut plåten, garnera med cashewnötterna och persilja, strö över saltet. Servera!

FoodByLaven

Lamm och zucchinigryta
previous
Zucchini gryta med lamm/Khorisht kolaka
Shfta
next
Nötfärsbiffar med grönsaker/Shfta
Lamm och zucchinigryta
previous
Zucchini gryta med lamm/Khorisht kolaka
Shfta
next
Nötfärsbiffar med grönsaker/Shfta

Add Your Comment

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.