0 0
Cake pops med saffran och vitchoklad

Dela det på ditt sociala nätverk:

Eller så kan du bara kopiera och dela denna url

Cake pops med saffran och vitchoklad

  • Portioner 14
  • Medel

Tillvägagångssätt

Dela

Cakepops med saffran och vit choklad, perfekta inför advent och jul. Riktigt goda och inte alls svara att göra.

RECEPT:
Du kan köpa färdig saffranskaka eller baka egen sockerkaka med saffran.

1 saffranskaka ca 500 g
150 g philadelphiaost
400 g vitchoklad
Strössel till garnering
Pinnar

Gör så här:

  1. Mosa kakan och blanda med osten till du får en smidig deg. Rulla ca 3 cm stora bollar, lägg på en tallrik och ställ i frysen ca 30 minuter.
  2. Smält chokladen över vattenbad. Doppa ena änden av pinnen i chokladen och stick ner i varje boll. Låt stelna någon minut så att den fäster.
  3. Doppa sedan hela bollen försiktigt i chokladen, låt rinna av och garnera med strössel.
  4. Låt stelna i kylen minst 1 timme sen är det bara att hugga i.

FoodByLaven

Lammgryta
föregående
Lammgryta med aprikos, kikärtor och zucchini
Linsbolognesen
nästa
Linsbolognese med smaker från mellanöstern
Lammgryta
föregående
Lammgryta med aprikos, kikärtor och zucchini
Linsbolognesen
nästa
Linsbolognese med smaker från mellanöstern

Lägg Till Din Kommentar

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.