0 0
Smashad potatis

Dela det på ditt sociala nätverk:

Eller så kan du bara kopiera och dela denna url

Smashad potatis

  • Lätt

Tillvägagångssätt

Dela

??????? ??????? – ett enkelt och gott recept på potatis med krispig yta som passar till det mesta.

Ingredienser:
12- 14 st potatisar
100 g smör (eller lite rapsolja för vegansk alt.)
2 msk färsk persilja
Flingsalt
(Du kan även blanda ner 1-2 vitlöksklyftor i smöret för extra mycket smak)

Gör såhär:
1) Värm ugnen till 225°C. Koka potatisarna mjuka, skalet ska vara på.
2) Smält smöret. Lägg potatisarna på en plåt och “krascha” dem med en potatisstöt eller handen. Häll över smöret, strö på hackad persilja och salt.
3) Baka dem gyllene mitt i ugnen i ca 20 min. Servera de med valfritt tillbehör.

FoodByLaven

Krämig pastasallad
föregående
Krämig pastasallad
kalaneh
nästa
Kalāneh – tunnbrödspirog
Krämig pastasallad
föregående
Krämig pastasallad
kalaneh
nästa
Kalāneh – tunnbrödspirog

Lägg Till Din Kommentar

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.