0 0
Olivsallad/Zeyton parvardeh

Dela det på ditt sociala nätverk:

Eller så kan du bara kopiera och dela denna url

Ingredienser

1 st Granatäpple
250gram Oliver - Svarta Urkärnade
250gram Oliver - Gröna Urkärnade
0,5 dl Persilja - färsk Hackad
0,5 dl Mynta - färsk Hackad
1 dl Valnötter
1 msk Granatäppelsirap
1 msk Rapsolja
Salt & Peppar

Olivsallad/Zeyton parvardeh

Features:
  • Glutenfri
  • Vegetariskt

Sidosallad med oliver, granatäpple, valnötter och örter

  • Lätt

Ingredienser

Tillvägagångssätt

Dela

Den här persiska olivsalladen är en fröjd för både öga och gom. Jag serverar den alltid vid festliga högtider och det är en sidosallad som passar till det allra mesta. Du kan även ha vitlök i men i mitt recept  som jag delar nu kör jag utan.

Tips: på mitt instagramkonto finns detta recept sparat som en steg för steg videotutorial.

  1. Börja med att rosta valnötterna i en torr stekpanna. Hacka sedan nötterna.
  2. Hacka persiljan och myntan.
  3. Skala och kärna ut granatäpplet.
  4. Blanda de gröna och svarta oliverna i en skål tillsammans med granatäpplekärnorna, de hackade nötterna, persiljan och myntan.
  5. Tillsätt salt och peppar, rapsolja och granatäpplesirap.
  6. Blanda väl och ställ kallt i kylskåpet minst 1 h så att smakerna sätter sig. Servera och njut!

FoodByLaven

Citronkyckling
föregående
Citronkyckling
Örtbiffar
nästa
Örtbiffar
Citronkyckling
föregående
Citronkyckling
Örtbiffar
nästa
Örtbiffar

Lägg Till Din Kommentar

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.