0 0
Bali mrishk – Kycklingvingar

Dela det på ditt sociala nätverk:

Eller så kan du bara kopiera och dela denna url

Bali mrishk – Kycklingvingar

  • Lätt

Tillvägagångssätt

Dela

Bali mrishk – Knapriga kycklingvingar måste vara något av det godaste jag vet. Funkar både som snacks, på buffén eller som en måltid med valfritt tillbehör. Här kommer mitt recept på den här enkla varianten:

RECEPT:
700 gram kycklingvingar
1 tsk gurkmeja
2 tsk knorr kycklingkrydda
1 tsk santa maria chicken & steak krydda
Salt & peppar
Rapsolja

1) Blanda ihop alla kryddor och oljan, marinera kycklingen och låt gärna stå en stund.

2) Ställ i ugnen på 230 grader 40 min, servera!

Kycklingvinge

FoodByLaven

Kantarellpasta
föregående
Kantarellpasta med kalkonbacon
Baklava
nästa
Kurdisk baklava
Kantarellpasta
föregående
Kantarellpasta med kalkonbacon
Baklava
nästa
Kurdisk baklava

Lägg Till Din Kommentar

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.