Background Image
0 0
Smördegspizza med päron

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Smördegspizza med päron

  • Serves 6
  • Easy

Directions

Share

Smördegspizza med päron- det här mina vänner är ett enkelt recept men som känns väldigt lyxigt. Passar som aptitretare, förrätt, till ostbrickan eller på buffén, ja du väljer själv.

– 1 smördegsrulle

– 1,5 dl crème fraiche

– 1 äggula

– ca 4st päron

– 100 g ädelost (jag väljer gräddädel)

– flytande honung

– en handfull valnötter

– ruccola

1. Sätt ugnen på 200°.

2. Rulla ut smördegen på en plåt med bakpapper.

3. Blanda crème fraiche med äggulan. Bred krämen på degplattan, lämna ca 1 cm fritt från kanten.

4. Kärna ur och skär päronen i tunna skivor och lägg dem på krämen. Smula ädelosten över päronen. Lägg på valnötter.

5. Grädda i ca 20 min. Ta ut, lägg på ruccola och ringla över honung. Skär upp och servera!

FoodByLaven

previous
Kolicha (friterat brödk)
previous
Kolicha (friterat brödk)

Add Your Comment

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.