• Hem
  • Fisk
  • Lax med granatäppelsirap och örttäcke
0 0
Lax med granatäppelsirap och örttäcke

Dela det på ditt sociala nätverk:

Eller så kan du bara kopiera och dela denna url

Lax med granatäppelsirap och örttäcke

  • Portioner 4
  • Lätt

Tillvägagångssätt

Dela

Masi ba roba hanar – Kurdisk recept på lax med granatäppelsirap och örttäcke. Det här är en av mina bästa recept på lax så om du vill prova något annorlunda är det här receptet perfekt. Servera gärna med ris och sallad.

Tips: På mitt Instagram konto finns detta recept sparat som en steg för steg videotutorial.

RECEPT:
600 gram laxfilé
2 dl hackade valnötter
2 dl hackad dill
1 dl hackad persilja
1,5 dl granatäppelsirap
1 tsk gurkmeja
Salt & peppar
Rapsolja
Granatäppelkärnor och dillkvistar till garnering

– Sätt ugnen på 225 grader.
– Ringla olja över laxen, krydda med salt, svartpeppar och gurkmeja.
– I en skål, blanda granatäppelsirap med resten av ingredienserna.
– Häll sirapblandningen över laxen, den ska täckas helt.
– Ställ mitt i ugnen i 25 minuter. Ta ut och garnera med granatäppelkärnor och dill.

Lax med örttäcke

FoodByLaven

Kalkonkorv stroganoff
föregående
Kalkonkorv stroganoff med curry
Veganska bullar
nästa
Veganska kanelbullar
Kalkonkorv stroganoff
föregående
Kalkonkorv stroganoff med curry
Veganska bullar
nästa
Veganska kanelbullar

Lägg Till Din Kommentar

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.