0 0
Lammentrecôte på spett

Dela det på ditt sociala nätverk:

Eller så kan du bara kopiera och dela denna url

Lammentrecôte på spett

  • Lätt

Tillvägagångssätt

Dela

Shisha gosht- Grillad lammentrecôte. Att grilla kött på spett och äta det med tunnbröd är populärt i Kurdistan och i flera andra länder i Mellanöstern. Det är fantastiskt gott och med det här köttet blir spetten extra saftiga.

Ingredienser:
500 gram lammentrecôte
1 tsk gurkmeja
1 tsk svartpeppar
2 tsk paprikapulver
2 tsk rapsolja
Flingsalt

Gör så här:
Skär köttet i bitar, marinera med allt förutom saltet. Grilla på bägge sidorna till köttet är grillat enligt egen smak. Avsluta med att strö över flingsalt och servera i tunnbröd.

Lammentrecote

FoodByLaven

Spaghetti
föregående
Spaghetti och köttfärssås med kurdiska smaker
Blåbärsmuffins
nästa
Blåbärsmuffins
Spaghetti
föregående
Spaghetti och köttfärssås med kurdiska smaker
Blåbärsmuffins
nästa
Blåbärsmuffins

Lägg Till Din Kommentar

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.