0 0
Fetaost i filodeg

Dela det på ditt sociala nätverk:

Eller så kan du bara kopiera och dela denna url

Fetaost i filodeg

  • Portioner 2
  • Lätt

Tillvägagångssätt

Dela

Fetaost i filodeg – en god förrätt från det grekiska köket som är beroendeframkallande. I det grekiska receptet har man inte nigellafrön men är man kurd ja då vet man att nigellafrön är magiskt ihop med honung och ost så det har jag adderat och det ger verkligen det lilla extra.

Jag har även en reels uppe på detta recept där ni kan se metoden steg för steg. Lova att ni provar för jag lovar att ni kommer älska den här precis lika mycket som jag.

Ingredienser
* 2 st Filodegsark
* 150 g Fetaost bit
* 2 -3 msk Rapsolja
* Honung
* Sesam – och nigellafrön

Gör så här:
* Sätt på ugnen på 220grader
* Pensla en filodegsark ordentligt, lägg det andra arket över och pensla även den.
* Lägg fetaosten på ena kortsidan, vil upp längderna över osten, rulla sedan från ena ändan till den andra. Lägg den i en ugnfastform med bakplåtspapper.
* Grädda i ugnen tills den fått fin gyllenbrun färg. Ca 15min
* Ringla över honung och strö över fröna. Servera!

fetaost

FoodByLaven

kurdisk soppa
föregående
Kurdisk goshtaw soppa
Rispilaff
nästa
Nokplaw – Kurdisk rispilaff med kikärtor
kurdisk soppa
föregående
Kurdisk goshtaw soppa
Rispilaff
nästa
Nokplaw – Kurdisk rispilaff med kikärtor

Lägg Till Din Kommentar

Denna webbplats använder cookies. Genom att fortsätta använda denna webbplats accepterar du vår användning av cookies.